Rintojen suurennus implantein

Rintojen koko ja muoto riippuvat naisen kehosta,  perinnöllisistä ominaisuuksista, ruokavaliosta, iästä, ja lopulta maantieteellisistä tekijöistä. Luonto ei aina anna naiselle rintojen muotoja, jotka hän haluaisi. Tässä tapauksessa, rintaimplantit voivat tehdä naisen unelmasta totta. 

Ennen leikkausta on tärkeää valita sopiva implantin koko ja muoto, ja sopia mitä kautta implantin asennus tehdään.

Rintojen suurennus voidaan tehdä rinnan alus viillon kautta,  kainalo viillon kautta  tai viillolla areolaan (nännin ympäriltä). Paikka implantille voidaan muodostaa rauhasen alle, kokonaan lihaksen alle. tai osittain lihaksen alle/osittain rauhasen alle (dual plan).

viksraitis
       Sijainti leikkaus


Mahdolliset viiltoalueet rintaimplanttien asettamiselle ovat nänni ja rinnan alle.

viksraitis

Rintaimplanttien paikan sijainti

viksraitis viksraitis viksraitis
Rauhasen alle Lihaksen alle Osittain lihaksen alla/osittain rauhasen alla


Operatiivinen riski

Rintojen suurennusleikkaus sekä muu mahdollinen interventio voi aiheuttaa reaktion anestesiaan, tilapäistä turvotusta, kiristyksen tunnetta, vähentynyttä nännin herkkyyttä. Hyvin harvoin verenvuotoa, haavan infektion, arpikudoksen liikakasvua voi esiintyä.

Leikkauksen jälkeen

Yleensä potilas voi palata töihin 7-10 päivän jälkeen, mutta liikuntaa tulisi välttää noin kuukauden.

Tämän leikkauksen tulos on pitkävaikutteinen, kuitenkin vaihtelut painossa, synnytys ja  ikääntyminen voivat vaikuttaa rintojen muotoon.

En ole koskaan käyttänyt virheellisiä ja vaarallisia rintaimplantteja. En ole koskaan käyttänyt implantteja ranskalaiselta yhtiöltä Poly Implant PROTHESE. En käytä hydrogeeli-implantteja. Potilaani voivat olla täysin varmoja omasta terveydestään.

hinnat kuvagalleria