Yhteyshenkilöt

Hei,

Olen Saulius Viksraitis Plastic Surgery Centerin suomalainen yhteyshenkilö, minut löytää Hämeenlinnasta.

Autan sinua kaikissa käytännön asioissa, ja minun kauttani voit kommunikoida kirurgin ja muun henkilökunnan kanssa mukavasti suomen kielellä.

Kerron vähän klinikasta, omasta näkökulmastani.

Kirurgimme on erittäin kokenut sekä kasvojen että vartalon operaatioissa. Hän on kehittänyt uusia leikkaustekniikoita, ja esim. endoskooppisissa kasvojenkohotuksissa hän on kansainvälinen asiantuntija. Hän on myös taidemaalari ja kuvanveistäjä, jolla on taiteellista silmää ihmisvartalolle.

Kirurgin oma yksityisklinikka Liettuan Kaunasissa on harvinaisen tasokas ja hyvin varusteltu, erittäin siisti ja luottamusta herättävä. Silti se on viihtyisä ja lämmin tunnelmaltaan, mukava paikka toipua. Sieltä puuttuu monen isomman laitoksen liukuhihnamaisuus. Kirurgi keskittyy kunnolla joka potilaaseen.

Leikkauksen jälkeen olosi tehdään mahdollisimman mukavaksi, saat hyvää ruokaa, ja oma hoitaja seuraa vointiasi koko ajan. Koko henkilökunta on lämmintä, ystävällistä väkeä, ja siellä tulee toimeen kielimuurista huolimatta.

Autan järjestämään matkasi; lennot ja yöpymisen, sekä kuljetukset lentokentältä. Jos yksin matkustaminen ja leikkauksen jälkeen liikkuminen arveluttaa, voi järjestettävissä olla monenlaista lisä-apua. Käydään kaikki yksityiskohdat läpi, että voit tuntea olosi turvalliseksi.

Kerron toipumisesta leikkauksen jälkeen, ja annan vinkkejä. Voit koko ajan ottaa minuun yhteyttä, ja voin olla vaikka vain henkisenä tukena tarvittaessa.

Voit soitella, tai voidaan tavatakin jos onnistuu. Mutta paras tapa aloittaa on kirjoitella minulle ajatuksistasi sähköpostitse.

Jos olet vasta alkanut leikkausta harkitsemaan, etkä vielä tiedä mikä operaatio olisi tarpeen, voidaan vain keskustella eri mahdollisuuksista. Tämä ei tietenkään sido mihinkään, ja voit tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa, kun se tuntuu sinusta oikealta.

Ystävällisin terveisin,
Johanna Pesu