Biografia

Tri Saulius Viksraitis, plastiikka sekä mikrokirurgi. 1984 - Valmistui Kaunas Medical Instituutista,ja alkoi työskennellä sekä plastiikka että mikrokirurgina, Kaunaksen Yliopistollisessa sairaalassa. Tri. Saulius Viksraitis on plastiikka sekä mikrokirurgian pioneeri Kaunasissa. Hän on kehittänyt uusia leikkaus tekniikoita. Hän työskenteli Kaunaksen Yliopistollisessa sairaalassa 30 vuotta ja suoritti tuona aikana yli 8000 plastiikka sekä mikrokirurgista operaatiota.

1992 hän perusti Kaunas Plastic Surgery Centerin. Menestyksekkäiden vuosien jälkeen hän perusti uuden ja suuremman Plastic Surgery Insituutin vuonna 2006.

Tieteelliset aktiviteetit: Hän on kirjoittanut yli 30 tieteellistä presentaatiota. Hän on co-author, Monograph Advanced Methods Microsurgery. Tri Viksraitis esitteli uuden metodin vuonna 1998 kasvojen kohotukseen jonka jälkeen hän on kansainvälinen lääketieteellinen expertti sillä saralla.

Tri Viksraitis on jäsen mm näissä alan katto järjestöissä:  Lithuanian Society of Plastic and Reconstructive Surgery, International Confederation for Plastic Reconstructive Surgery & Aesthetic Surgery (IPRAS), European Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (ESPRAS ) http://www.espras.org, a member of International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) https://www.isaps.org/listing/dr-saulius-viksraitis/

Vapaa ajallaan Tri.Saulius Viksraitis harrastaa taidemaalausta. Hän on tähän mennessä järjestänyt viisi näyttelyä. Hän on Rotary Clubin jäsen.