Nenän muodon korjaus

Näiden operaatioiden tarkoituksena on poistaa synnynnäisiä tai tapaturmaan perustuvia nenän epämuodostumia, ja varmistaa nenän ja kasvojen harmonia. "Kauniit kasvot ovat hiljainen suositus" F.Bacon. Kasvot ovat eräänlainen käyntikortti, ja nenä on keskeisintä ja ulointa kasvojen osaa. Nenän muoto voi merkittävästi muuttaa ilmettä, esimerkiksi: koukkunenä aina vanhentaa, hieman siro nenä nuorentaa ja virkistää, tapaturman jälkeinen nenä antaa aggressiivisen ilmeen.

Ennen leikkausta

Konsultaation aikana potilaan nenä ja kasvot yleensä analysoidaan. Tämä arviointi on tehty profiilin ja kärjen poikkeaman ja nenä-akselin kaarevuuden mukaan, nenän leveyden arviointi suoritetaan, huulien ja nenän kulman sekä ja nenän - frontaalin kulman arviointi suoritetaan.
Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi potilaan ja kirurgin yhtenäinen käsitys leikkauksen jälkeisestä tuloksesta on välttämätöntä. Konsultaatio sisältää digitaalisen valokuvauksen ja tulosten tietokonesimuloinnin, hengitysteiden historian arviointi, nenän muotojen tutkiminen.

Leikkaus

Leikkaus suoritetaan tekemällä viillot nenän limakalvon sisälle (kuvio 1). Monimutkaisemmissa tapauksissa, nenän väliseinään tehdään ylimääräinen viilto (kuvio 2). Operaation aikana, hienosäätöjä tehdään nenän kärkirustonon tai nenän luu-rusto epämuodostumaan, ja tarvittaessa, nenän akselin kaarevuuteen.

viksraitis viksraitis
1 pav. 2 pav.
viksraitis viksraitis viksraitis

Lopuksi viillot ommellaan ja erityinen laastari ja erityinen lasta asetetaan tukemaan halutun nenän muotoa luun mukaan.

Operatiivinen riski

Kuten mikä tahansa interventio, nenän korjauksella voi olla ei-toivottuja vaikutuksia, kuten reaktio anestesiaan, silmä-ärsytystä, leikkauksen jälkeinen kipu, haavainfektio. Voit keskustella mahdollisista komplikaatioista tai muista haittavaikutuksista plastiikkakirurgin konsultaation aikana

Leikkauksen jälkeen

Toipuminen kestää yleensä useita viikkoja, mutta lasta poistetaan viikon kuluttua. Mustelmia jää noin 2 viikoksi, turvotus kestää hieman kauemmin. Nenän traumoja tulisi välttää 3-4 kuukautta, mutta liikunta on sallittua 2-3 viikkoa leikkauksen jälkeen. Lopullinen esteettinen tulos on näkyvissä vain parantumisen jälkeen (1-1,5vuotta), mutta muodon muutokset näkyvät lähes välittömästi leikkauksen jälkeen.

Leikkauksen vaikutus on pitkäaikainen.

hinnat kuvagalleria