Kasvojen implantit

Poski implantit - posken kohennus

Ilmeikkäät kasvot on yksi tärkeimmistä naisen kauneuden symboleja. Monet tytöt ja naiset eivät ole tyytyväisiä kasvojensa muotoon. Plastiikkakirurgiaa käyttäen poski-implantit paitsi voivat lisätä poskien volyymiä, mutta nostaa heikentyneitä kasvokudoksia. Kasvojen implantteja käytetään sekä jälkeen tapaturmien, että muuttamaan kasvojen mittasuhteita, jos kasvon eri osien väillä on epäsymmetriaa. Poski-implantit tulevat eri muotoisina ja kokoisina. Ne on valmistettu erityisen korkean teknologian lääketieteellisistä materiaaleista, jotka ovat olleet käytössä useiden vuosien ajan. Sopivimpia ehdokkaita tähän leikkaukseen ovat ne, jotka ovat psyykkisesti vakaita ja joilla on realistiset odotukset leikkauksen suhteen.

Poski-implantti menettely ja toipuminen. Leikkaus voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, sedaatiolla tai nukutuksessa. Viilto tehdään suun limakalvojen (se on näkymätön) ylähampaiden yläpuolelle. Paikka implantille muodostetaan syvälle kudoksiin. Oikeankokoinen implantti asetetaan paikalleen. Leikkaus ommellaan liukenevalla ompeleella. Turvotus ja pienet mustelmat voivat kestää jopa 2 viikkoa. 2 viikon kuluttua potilas voi palata sosiaaliseen ympäristöön. Kasvot ovat turvoksissa, mutta vain hieman. Kasvojen muoto kehittyy neljän kuukauden jälkeen.

Leuka implantti - leuan kohotus

Antiikin ajoista lähtien, kehittynyt leuka on ollut vahva persoonallisuuden ominaisuus. Nykyaikaisessa yhteydessä, "vahva" leuka on yksi merkki kasvojen kauneusta. Leuan kohennusleikkaus on toimenpide, joka auttaa tuhansia ihmisiä muuttamaan kasvojen muotoa ja saavuttamaan oikea tasapaino kasvojen mittasuhteissa.

Ketkä ovat parhaita ehdokkaita tähän operaatioon?

Parhaat ehdokkaat leuan kohennusleikkaukseen ovat potilaat, joilla on viisto tai pieni leuka. Jos sinulla on leuka, joka näyttää liian pieneltä verrattuna muihin kasvonpiirteisiin, leuan kohennusleikkaus auttaisi myös sinua. Esimerkiksi: leukaimplantti voi parantaa kaulan linjaa ja saada iso nenä näyttämään pienemmältä. Tämä auttaa tasapainottamaan kasvonpiirteitä. Se voi myös parantaa pyöristyneitä kasvoja ja kaulaa.

Miehillä leuan tulisi olla punaista viivaa. Naisilla leuka pitäisi olla muutaman millimetrin päässä punaisesta viivasta.

viksraitis viksraitis
Naiset Miehet


Miten leuan kohennus tehdään?

Leukaimplantti voidaan työntää piilotetun viillon kautta leuan alle (A) tai pienen viillon kautta suun sisällä (B). Leikkaus tehdään nukutuksessa.  Ihon tai limakalvojen viillon jälkeen leuan pehmeiden kudosten luukalvo jaetaan muodostaakseen paikka implantille. Implantti kiinnitetään erityisillä ruuveilla tai ompeleilla. Viilto on katettu saumalla.

Operatiivinen riski

Kasvojen implanttileikkauksella sekä interventiolla voi olla reaktio anestesiaan, tilapäistä turvotusta, kiristävää tunnetta, leikkauksen jälkeistä kipua ja mustelmia. Hyvin harvoin verenvuotoa, haavan infektio, arpikudoksen liikakasvua voi esiintyä.

Huulten kohennus

Johtuen perinnöllisistä tai ikääntymisen tekijöistä naisilla tai miehillä voivat olla ohuet huulet. Ohuet huulet aiheuttavat "alastoman" ja jäykän vaikutelman. Huulten kohennus voidaan tehdä käyttämällä hyaluronihappotuotteita (tilapäinen, pysyy 6-12 kuukautta) 

hinnat kuvagalleria