Rasvan siirteet

Rasvan siirto korjaa kehon linjoja, sekä kasvojen volyymiä. Rasva kerätään sieltä missä se on ei toivottua. Kuten vatsasta,reisistä ja selästä. Kerätty rasva käsitellään hellavaraisesti ruiskutusta varten. Sen jälkeen sitä voidaan käyttää muotoilemaan rintoja, pakaroita sekä korjaamaan kasvojen tilavuutta. Ikääntyessä menetämme kasvojen rasvaa/tilavuutta.

Operaatio

Rasva kerätään varovasti alipaineella siihen tarkoitetuilla kanyyleillä. Näin taataan mahdolisimman usean rasvasolun vahingoittumattomuus. Rasvasolut valmistellaan tarkasti, ne pestään ja ja erotetaan kehon nesteestä. Valmisteltu rasva ruiskutetaan halutuille alueille tasaisesti. Mitä tarkemmin prosessi tehdään, sitä suurempi määrä rasvasoluista jää henkiin. Rintoihin yleensä ruiskutetaan 100-300ml, pakaroihin 200-600ml, kasvoihin 10-20ml kerrallaan.

viksraitis
Rasvan keräys alueita


Operaation riskit

Osa ruiskutetusta rasvasta ei jää henkiin. Riippuen kuinka operaatio on suoritettu, sekä myös jokaisen kohdalla yksilöllisesti vaihdellen 30-70% rasvasta jää henkiin. Mitä enemmän rasvaa ruiskutetaan kerralla, sitä vähemmän sitä yleensä jää henkiin. Muut riskit: infektiot, verenvuoto.

Leikkauksen jälkeen

Potilas voi yleensä palata työhön 1-2 viikon kuluttua. Fyysistä rasitusta tulee välttää 2-4 viikkoa. Rasvasiirteet ovat pitkä ikäsiä, jokaisen kohdalla kuitenkin yksilöllisesti.

hinnat